Monique Goossens

Leeftijd: 27
Lengte/gewicht: 1,68cm - 64,1 kg

MOID maakt unieke, op maat gemaakte interieurontwerpen voor woon- retailomgevingen en midden-klein bedrijven. Door vanaf het ontwerptraject open te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever kan ik een omgeving creëren die aansluit bij het plan van eisen, de juiste beleving geeft en praktisch is ingedeeld.  

 

Naast interieurvormgeving houd ik mijzelf bezig met het ontwerpen van vernieuwende elementen die toepasbaar zijn in het interieur, zo is afgelopen jaar Plantenplafond B.V. gelanceerd en zijn er in samenwerking met leveranciers nog diverse ontwikkelingen.

 

Mijn ontwerpen worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden. Hoe eerder ik kan aansluiten bij het (ver)bouwtraject, hoe beter het eindresultaat. 


De reden waarom je meedoet aan het Business Boxing Gala #GG22: 

Sparren met collega ondernemers heeft mij mede gebracht waar ik nu sta, toen ik werd gevraagd voor de tweede editie van dit event hoefde ik niet na te denken en zei ik volmondig ja, tof! 

 

De weg ernaartoe is fantastisch, zowel mentaal als fysiek maken we door de intensieve trainingen flinke stappen. Het voelt als een eer om met zoveel energieke mensen dit bijzondere traject te doorlopen en samen te strijden voor het goede doel. Ik ben heel benieuwd waar iedereen in maart staat als de spotlights aan gaan. Hopelijk overtreffen we de vorige editie en zamelen we nog meer geld in voor het goede doel! 

 

Ik kijk er in ieder geval naar uit om ditmaal te sparren in een echte ring!