Koen Sanders

Leeftijd: 39
Lengte/gewicht: 199cm - 110kg

Advies en realisatie van uw veranda, overkapping, glazen schuifwanden en zonwering

Verandameesters heeft meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van de mooiste overkappingen en tuinkamers.

Wij houden van het buitenleven. Met onze kwalitatief hoogstaande veranda's helpen we u om in alle comfort nog langer van uw tuin te kunnen genieten.

Door goed naar uw wensen te luisteren en u kundig te informeren over de mogelijkheden brengen wij elk project tot het gewenste eindresultaat.

Omdat wij echt van ons vak houden, streven wij bij elk project naar perfectie. Dit alles uiteraard binnen de mogelijkheden van het gebouw en uw budget.

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk binnen de branche kunnen opbouwen. Wij kopen onze producten veelal rechtstreeks bij de producent. Daarnaast worden onze producten door ons persoonlijk gemonteerd. Hierdoor heeft u altijd één aanspreekpunt en bent u verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product voor een verrassend lage prijs.  

 

De reden waarom ik meedoe:

 

Het meedoen aan Gimmertse gladiatoren is voor mij de ideale mogelijkheid om het beste uit 3 werelden te combineren.

Ik ben erg sportief ingesteld en vind het leuk om met samen met andere enthousiaste ondernemers naar een sportief einddoel te werken. Daarnaast breidt dit evenement mijn netwerk uit en levert het leuke exposure op voor ons bedrijf “Verandameesters”.

Bij Verandameesters vinden we het belangrijk om regelmatig iets terug te doen voor de maatschappij en onze gemeente. Ik draag dan ook graag mijn steentje bij aan dit maatschappelijke project!