Karin Vlemmings

Leeftijd: 40
Lengte/gewicht: 168 cm en 63 kg

Teksten voor uw site, presentatie of publicatie. Professioneel beeldmateriaal van uw bedrijf, product of dienst. Drukwerk voor uw onderneming of evenement. Een nieuwe huisstijl, marktonderzoek of een crossmediale communicatiestrategie of advertentiecampagne. Gemert Media maakt het mogelijk. Gemert Media is tevens uitgever van Gemerts Nieuwsblad, Weekblad De Brug, De Rosbode, BV Magazine, De Vacaturekrant, Heerlijck Wonen, Leren en Ontwikkelen,  Heerlijck Vrij Magazine, Heerlijck December Magazine,  Beleef Magazine en B'ons Magazine

De reden waarom ik mee doe;
Klinkt misschien heel gek maar ik doe het in eerste instantie voor mezelf. Dat de opbrengst naar een goed doel gaat maakt het alleen maar completer.
We hebben met ons gezin twee heftige jaren achter de rug met het plotseling overlijden van de vader van Rob in 2019 en twee jaar later het overlijden van zijn moeder (15-7-2021).

Nu is het is tijd voor iets leuks, iets voor mezelf, een uitdaging! Ik zie dit traject dan ook als een kadootje. Wie krijgt er nou zo'n mooie kans! Bij de vorige editie was ik toeschouwer. Ik was erg onder de indruk en dacht dit wil ik ook. Als ik de kans krijg om een keer mee te doen grijp ik deze met beide handen aan. Het werd er eentje voor op mijn bucketlist. En deze kan ik dan nu afvinken.