De
gladiatoren

Wie zijn de Gimmertse Gladiatoren?

24 Gemerste ondernemers binden op 21 december de strijd met elkaar aan. Maar wie zijn deze ondernemers eigenlijk?
Het zijn ondernemers uit de industrie, de bouw, de zorg, dienstverlening, handel en detailhandel. Het zijn hele bekende, bekende en misschien ook minder bekende gezichten. Maar stuk voor stuk enthousiaste ondernemers die graag de handen eens in een bokshandschoen steken voor het goede doel.

Op deze pagina stellen we de gladiatoren aan je voor. Met hun foto, hun motivatie om mee te doen en hun promo video.  

Wil je dus weten wie er 21 december de ring instappen? Kijk dan op deze pagina!


Naam: Diana van Gemert
Leeftijd: 44
Lengte/gewicht: 1,68 - 68 kg

Diana is een echte 'stier', geboren in 's-Hertogenbosch. Het is een sprankelende power-vrouw die gaat voor passie! Passie voor zingen, acteren en produceren. Met ruim 25 jaar ervaring als lead- en backing vocaliste in binnen- en buitenland weet Diana inmiddels waar ze voor staat. Samen met compagnon Tim Gruijters heeft ze in 2017 Dinnertainment DreamTeam (V.O.F.) opgericht en produceren ze eigen en unieke dinnershows die het hele jaar door draaien. (www.dinnershowddt.nl). Hiermee heeft ze haar kennis en ervaring uitgebreid op het gebied van produceren, leiding geven en coachen.


Ze is de trotse moeder van dochter Robin en zoon Merlijn. Twee heerlijke kids die even creatief, muzikaal en sportief zijn als zij is.

Er wordt heel wat afgedanst en gezongen in huize "De 3 musketiers". Ze woont alweer ruim 20 jaar in Gemert en heeft haar plek hier helemaal gevonden (hoe kan het ook anders met zo'n achternaam).In haar jeugd heeft ze een aantal jaar op Nederlands niveau geturnd en is ze altijd fanatiek blijven sporten en dansen. Na 12 jaar squashen heeft ze helaas haar racket in de kast moeten leggen.In 2018 de draad weer opgepikt met personal training bij 'Demi Set Your Goals' en nu dus helemaal klaar voor deze nieuwe sportieve uitdaging: boksen! Over het goede doel van dit boksgala zegt ze het volgende:

"Alle kinderen moeten de kans krijgen om te sporten en deel te nemen aan toffe schooluitjes. Sporten is erg belangrijk en gewoon kei leuk! Het ontwikkeld je doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, teamspirit en geeft bovenal veel plezier.

Mijn vader is als pastor-diaken jarenlang nauw betrokken geweest bij Stichting Leergeld. Een prachtig goed doel."

Naam: Ine van Vlerken
Leeftijd: 50
Lengte/Gewicht: 1.65 - 59 kg

Informatie over het bedrijf: Reclamestudio Back to Back is een full-service reclamestudio. Een studio die verzot is op het vak en oog heeft voor innovatie Met innovatieve middelen en een flinke dosis creativiteit graveren wij uw merk in het brein van uw klant..Korte lijnen, een persoonlijke relatie en eerlijk advies dat is waar wij voor staan. We zijn verrassend veelzijdig, van een creatief concept tot de realisatie van uw promotiemiddelen, wij bieden een toaal-concept. Daarnaast gaan wij uitdagingen niet uit de weg. Daarom ook onze deelname aan dit boksgala; kansen creëren voor anderen.


De reden waarom je mee doet aan het boksgala omdat elk kind een kans moet krijgen om echt kind te kunnen zijn! Het mag niet zo zijn dat een kind om financiële redenen niet mee kan doen met activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel gewoon zijn. Zij mogen niet aan de zijlijn staan. Zij moeten een kans krijgen echt kind te zijn en samen met leeftijdsgenootjes te kunnen genieten. Iedereen verdient een kans. Kinderen vormen de toekomst en door ze van kleins af aan goede kansen te bieden worden zij medemensen met oog voor anderen die vervolgens anderen weer een kans bieden. Een win-win situatie dus.Naam: Janne van der Pas
Leeftijd: 21
Lengte/Gewicht: 1,59 - 51 kg

To The MAX Sports is begonnen in 2017 door Max van der Pas. De activiteiten zijn boksgerelateerd omdat boksen de perfecte manier is om te werken aan kracht en conditie op fysiek en mentaal vlak. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van clinics, lezingen, groepslessen voor verschillende doelgroepen, small group training en personal training. Door het succes worden de werkzaamheden uitgebreid en zorgen Max van der Pas en ik ervoor dat er onder professionele begeleiding getraind wordt.


Sporten is een belangrijk onderdeel in mijn leven en ik doe dit met veel plezier en dat heb ik altijd gedaan. Ik vind het erg dat in veel gezinnen er geen mogelijkheid is om lid te zijn van een vereniging. Door dit probleem zijn kinderen minder in beweging en vallen zij buiten bepaalde groepjes. Ik doe mee met het business boksgala om geld op te halen voor ‘ Stichting Leergeld ‘ en hoop daar veel gezinnen mee te kunnen helpen.

Naam: Annemiek Aerde
Leeftijd: 59 (de wedstrijd is 2 dagen voor mijn 60e verjaardag)
Lengte/Gewicht: 1,67 - 56 kg

Info over bedrijf. Aerde waar anders. Je ziet er goed uit, maar je huid zou op bepaalde plaatsen best wat extra aandacht mogen krijgen. Herkenbaar? Aerde schoonheidsinstituut heeft dagelijks te maken met mensen die problemen hebben met hun huid. Daarvoor verzorgt het Aerde onder andere littekenbehandelingen, acne, kan het helpen de huid te verstrakken of behandelt couperose pigment en verbeterd lichaamscontour. In de 24 jaar dat Aerde bestaat, heeft het zo’n goede reputatie opgebouwd dat de klanten uit de wijde omgeving komen. Dat heeft mede te maken met het feit dat haar dienstverlening zich qua niveau bevindt tussen een beautysalon en een schoonheidskliniek. We gaan een stap verder dan een beautysalon. Zo werken we samen met zorgverzekeraars om huidaandoeningen als acné en rosacea te behandelen. Daartoe is Aerde - waarvan de werknemers zich regelmatig laten bijscholen - aangesloten bij een vakvereniging. Ook staat het bedrijf geregistreerd als erkend behandelaar bij verzekeraars en heeft Annemiek een BIG-registratie. De drijfveer voor Aerde is mensen blij maken. “Dat is het leuke aan ons vak. Een eerlijk advies en samen werken naar het resultaat. Behalve voor huidbehandelingen kunnen klanten ook terecht voor het laten aanbrengen van permanente make-up, een begeleid dieet van PowerSlim, intensief en deskundige begeleiding naar een gezonde lifestyle. Aerde is erg blij met de cryolipolyse waarmee plaatselijk vet wordt verwijderd. Als u vragen heeft, u bent altijd welkom. meer info: www.aerde.com


Ik doe mee omdat, toen ik hoorde over het box-event werd ik zo enthousiast. Ik durfde geen ja te zeggen, dacht ; ze zullen wel denken….Ik heb mijn leeftijd niet mee maar wel de wil, doorzetting, sportiviteit en kracht. Dat zijn toch ook de eigenschappen van een ondernemer. Het is grandioos dat ik wel mee mag doen. Ik daag mezelf uit en dat voor het goede doel leergeld, geweldig toch.

Naam: Anke Busser
Leeftijd: 33
Lengte/Gewicht: 1,83 - 79 kg

Pas net nieuw in Gimmert en nu al in de ring: marketeer Anke Busser is niet bang! “Op sportief gebied is dit natuurlijk een grandioze uitdaging, en ik vind het gaaf om als nieuwkomer in de regio meteen in het diepe te springen – tussen andere ondernemers. Maar bovenal is het prachtig om samen iets te betekenen voor Stichting Leergeld” .


Anke is wat je noemt een echte marketinggeneralist. Communicatie voor Endemol, Branding bij ’s werelds beste superjachtbouwer Feadship of het optuigen van een complexe marketingafdeling voor internationale vastgoedadviseur JLL, ze deed het allemaal. Toen ‘de liefde’ haar naar Gemert bracht, besloot ze het erop te wagen en richtte ze haar eigen bureau op: Optimise Marketing. Want, “wat is er nu het ergste dat er kan gebeuren?” Ruim een jaar verder en met twee collega’s aan haar zijde kunnen we wel stellen dat er inderdaad niets ergs is gebeurd: in tegendeel! Optimise Marketing is druk bezig de marketing van diverse klanten te optimaliseren. Neem een kijkje op www.optimisemarketing.nl voor meer informatie.

Naam: Annelies de Waal - Spitz
Leeftijd: 34
Lengte/Gewicht: 1,64 - 64 kg

Informatie over je bedrijf:
Sinds 2018 ben ik oprichter en eigenaar van Tranco, Training en Coaching (www.tranco.nl). Ik geef trainingen ‘omgaan met agressie’ aan professionals. Hiervoor werk ik samen met ervaren trainingsacteurs.

Als singlecoach verzorg ik, samen met een collega workshops aan groepen singles. Het doel hiervan is om je goed voor te bereiden op een date; hoe zorg je ervoor dat je de beste versie van zichzelf laat zien? Denk na over je kleding, verzorg jezelf en plan vooruit zodat je op tijd komt. Verder besteden we aandacht aan gesprekstechnieken, oogcontact maken, flirten en veilig daten. Daarnaast geef ik ook één op één begeleiding als singlecoach.

Naast de trainingen en coaching word ik ingehuurd door vertrouwenswerk.nl als externe vertrouwenspersoon in het onderwijs. De reden waarom je mee doet aan het boksgala:

Ik heb voorheen in de jeugdzorg gewerkt en ben hierdoor bekend met Stichting Leergeld. Een goed doel voor kinderen waarbij het niet vanzelfsprekend is om met betaalde activiteiten mee te doen. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk om een balans te hebben tussen werken en ontspanning. Voor mij geldt sporten als ontspanning. Ik heb dan ook niet lang nagedacht toen ik werd gebeld om mee te doen met het boksgala. Ik voelde me zeer vereerd, vooral als redelijk onbekende Gemertse en nog startend als ondernemer. Ik zal er alles aan doen om zo fit mogelijk in de ring te verschijnen 21 december 2019!

Naam: Nelleke Krol – Leenders
Leeftijd: 35
Lengte/Gewicht: 1,80 - 82 kg

Informatie over bedrijf. Een paardenhouderij; wij houden ons bezig met fokkerij, opfok en in- en verkoop van dressuur- en springpaarden in binnen- en buitenland. Ik doe dit samen met mijn vader. Ik houd mij vooral bezig met de training en africhting van de paarden en daarnaast rijdt ik af en toe wedstrijden.

De reden waarom je mee doet aan het boksgala Ik vind deelname aan het gala een geweldige uitdaging. Leuk om eens buiten je comfort zone te gaan en iets nieuws te proberen. Het hele proces richting het gala is leuk, leerzaam en gezellig. Het is mooi meegenomen dat je fitheid weer een stukje beter wordt. Je leert weer veel nieuwe mensen kennen op een hele andere manier. Ik hoop dat we veel geld bij elkaar brengen voor het goede doel en dat we een geweldige avond gaan hebben met z’n allen.


Naam: Rianne Haegens
Leeftijd: 40 jaar
Lengte/Gewicht: 1,63 - 53 kg

Eigenaresse Haegens Kraanverhuur BV te Elsendorp.

Tevens werkzaam voor Olympisch Eventingruiter Tim Lips en de Commerciële Ploeg Bavaria 0.0 Eventing Team waarbij de pijlen zijn gericht op de Olympische Spelen Tokyo 2020.

De reden waarom ik mee doe met het boksgala: Het doel van Stichting Leergeld: Er voor zorgen dat kinderen die in een armoedesituatie leven, niet in een sociaal isolement terechtkomen. Doordat ze bijv. door onvoldoende middelen niet kunnen sporten met leeftijdsgenootjes, terwijl er die behoeftes en verlangens er wel degelijk zijn. Zelf persoonlijk ben ik bevoorrecht en kom uit een nestje waar we altijd hebben kunnen en mogen sporten. Sterker nog: "Zonder de steun en enthousiasme van mijn familie vroeger en wat nog steeds duurt tot op de dag van vandaag was dit allemaal niet mogelijk." Daar ben ik ze dan ook enorm dankbaar voor! Als ik ga kijken wat sport me o.a. heeft gebracht aan, doorzettingsvermogen, plezier, waarden en normen, commitment, verantwoordelijkheid, leren omgaan met teleurstellingen, maar ook het delen van successen. Buiten dit alles sporten is ook nog eens gewoon gezond, zowel fysiek als mentaal. Dit gun ik ieder kind, maar ook ieder ouder om je kind zo te kunnen zien opgroeien. Stichting Leergeld maakt dit allemaal mogelijk! Daar stap ik dan ook graag de ring voor in.


Naam: Carlo Crommentuijn
Leeftijd: 51
Lengte/Gewicht: 1,81 - 84 kg

Informatie over bedrijf: Van Helvoort RMIA B.V. adviseert en bemiddelt als onafhankelijke intermediair en gevolmachtigd agent op het gebied van risicobeheer bedrijven, employee en personal benefits, verzekeringen en pensioenen. Zowel aan particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een sterk persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen van een langdurige en intensieve adviesrelatie met u als klant met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit als uitgangspunten.


De reden waarom je mee doet aan het boks gala:

Natuurlijk in eerste instantie om het goede doel te steunen, in dit heb ik voor mij de ideale combinatie gevonden om zelf keihard te werken aan mijn gezond en conditie, kennis te maken met een nieuwe sport en lever ik een bijdrage aan het goede doel. Het sparren en netwerken met de andere ondernemers is een bijkomend plus punt.

Naam: Charles Eijkelenburg
Leeftijd: 46
Lengte/Gewicht:

NLG Arbo levert integraal gezondheidsmanagement met of zonder inkomensverzekering aan bedrijven. Een werkgever is verantwoordelijk voor de re-integratie van een zieke werknemer. Het is daarom belangrijk dat werkgever en werknemer grip hebben op alle facetten van het verzuimproces. NLG-Arbo zoekt altijd naar passende oplossingen voor zowel werkgever als werknemer, zijn hierin eerlijk en integer, reflecteren duidelijk en helder en we gaan voor het beste resultaat!


Vanuit de arbodienstverlening komen wij regelmatig bij mensen thuis. Zo ook bij gezinnen die weinig tot niets te besteden hebben waardoor de kinderen bijvoorbeeld niet kunnen gaan voetballen, balletten, turnen enz. Ik vind dat sport en spel voor alle kinderen toegankelijk moet zijn, zowel vanuit de privé situatie als vanuit school. Door samen met andere ondernemers in de boksring te stappen hoop ik iets te kunnen bijdragen aan Stichting Leergeld zodat ook deze kinderen een kans krijgen om van sport en spel hun passie te maken.

Naam: Frank van Rooij
Leeftijd: 41
Lengte/Gewicht: 1,78 - 81 kg

Op het moment dat ik gevraagd werd voor dit evenement had ik totaal geen twijfel en ging er direct 200% voor. 2018 was voor mij persoonlijk een heftig jaar met een diepdal. Eerder hoorde ik eens van een topsporter om door een diep dal te gaan moet je aan twee kanten een piek hebben. Najaar 2018 werd Max mijn personal trainer en knalde we samen door het dal heen. Toen ik gevraagd werd voor dit schitterde goede doel wist ik het zeker, dit is zeker een piekmoment van alle trainingen met Max. Wat een eer om te mogen strijden voor dit goede doel; organisatie, sponsoren, trainers, assistent trainers, voedingscoach, masseurs, alles wat er omheen geregeld is super geweldig en reuze bedankt voor deze kans!

Naam: Frans van der Heijden
Leeftijd: 55
Lengte/Gewicht: 1,78 - 84 kg

Informatie Bedrijf: EFEM Advies is opgericht op 1 juni 2002 (voormalig GEO Administraties) en wordt gerund door Frans en Mariëlle van der Heijden. Beiden hebben ruime ervaring in de diensten die worden aangeboden. Ervaring die is opgedaan bij nationale , internationale bedrijven (KPMG, Corus, Tata Steel) en als zelfstandig ondernemer. De naam EFEM (Economisch, Fiscaal En Management, ook wel eens “En Frans En Marielle”) Advies wordt sinds 1 januari 2015 gevoerd. Werkzaamheden worden gevoerd in een kantoor aan de Molenstraat 14a te Gemert. Kwaliteit, Klantgerichtheid, Laagdrempelig en Vertrouwen zijn de kernwoorden die passen bij de dienstverlening van EFEM Advies. Voor meer info: www.efem-advies.nl.

Reden waarom ik meedoe aan het boksgala: Vind het een enorme uitdaging en verleggen van grenzen om de ring in te gaan. Daarnaast ben je op een leeftijd gekomen dat je moet blijven bewegen om gezond te blijven. Als je dat kun combineren met de kans deze uitdaging aan te gaan met een groep super enthousiaste ondernemers en begeleiders moet je dan ook de “handschoen” opnemen. Dat het goede doel hiervan mede profiteert is een mooie bijkomstigheid. Tevens hebben Peter en Max van der Pas (en ook Janne) me enthousiast gemaakt voor de bokssport. Ik was in het begin wel een beetje onzeker of het wel de juiste keuze was om de ring in te gaan, maar mede door steun Marielle en naarmate de trainingen en adviezen van begeleidingsteam vorderen wordt je wel wat zekerder en rustiger en ga ik er vol voor. Zo te zien tijdens de trainingen geldt dat voor iedereen die voor het boksgala is uitgenodigd. Skon stel bij elkaar. Succes allemaal.

Naam: Frans Ploegmakers
Leeftijd: 35
Lengte/Gewicht 1,76 - 79,5 kg

Informatie over bedrijf zie website www.ploegmakersgroep.nl .

De reden waarom je mee doet aan het boksgala Heb altijd gesport als hobby en ben graag met collega ondernemers in gesprek, als we dit kunnen combineren op een informele manier is dat natuurlijk een uitkomst. Daarbij hebben we door mee te doen aan dit traject een mooie bijdrage kunnen doen voor een goed doel, wat natuurlijk weer veel mensen gelukkig kan gaan maken. Leuke uitdaging is dit in ieder

Naam: Han de Bruijn
Leeftijd: 28
Lengte/Gewicht: 1,73 – 63 kg

Informatie over mijn bedrijf: Han de Bruijn Timmerwerken.

De naam van mijn bedrijf zegt natuurlijk al veel. Ik doe eigenlijk alles op het gebied van timmerwerken. Nieuwbouw van woningen vanaf de fundering tot en met de aftimmering, maar ook een verbouwing ga ik niet uit de weg.

De reden waarom ik meedoe aan het boksgala: Ik werd gepolst om mee te doen aan het boksgala en dan ga je erover nadenken. Je weet dat het veel tijd gaat kosten. Maar toen ik een duidelijk beeld had wat het allemaal inhield werd ik direct enthousiast. Met een groep van ongeveer 25 mannen en vrouwen een onbekend avontuur aangaan en dan ook nog op het gebied van sport, dat sprak mij direct aan. Dat we hier dan ook nog een goed doel mee steunen is voor mij een absoluut pluspunt. Kennis biedt tenslotte voor iedereen kansen.

Naam: John van de Ven
Leeftijd: 53
Lengte/Gewicht: 1,83 - 86 kg

Ik ben John van de Ven, ben 53 jaar en woon in Handel. Met mijn bedrijf Van de Ven Risicobeheer en Verzekeren heb ik me gespecialiseerd op verzekeringsadvies voor de ondernemer en de onderneming in het MKB en de grootzakelijke markt. Niet altijd de goedkoopste willen zijn maar zeker wel de beste is daarbij mijn motto. Ik ben absoluut niet het type die zijn vuisten laat spreken. Maar voor het initiatief van de Gimmertse Gladiatoren maak ik graag een uitzondering. Eerst en vooral omdat we daarmee de Stichting Leergeld een extra steuntje in de rug geven. Kinderen mee laten doen in plaats van toe laten kijken. Dat blijft mooi. Daarnaast maak ik ook meteen kennis met een sport die ik eigenlijk alleen van televisie ken. Intensief bezig zijn in een mooie entourage. Een compleet nieuwe ervaring en een persoonlijke uitdaging op zich. Ondertussen ben ik er wel achter dat er toch meer overeenkomsten zijn tussen boksen en mijn advieswerk dan gedacht. Zowel bij boksen als verzekeren is het belangrijk om de dekking sluitend te houden en beheerst risico’s te nemen.


Naam: Johnny van den Elzen
Leeftijd: 32
Lengte/Gewicht: 1,96 - 90 kg

Aangenaam, ik ben Johnny van den Elzen en ik heb sinds juli 2018 mijn eigen onderneming genaamd VDE Elektro.

Ik bied daarbij elektrotechnische installatie werkzaamheden aan in de gehele regio met oog op kwaliteit. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals een complete aanleg van de elektra bij nieuwbouwwoningen of een verbouwing van een woning of bedrijfspand, maar ook het aanleggen van krachtstroom en wand- en kabelgootsystemen bij grote bedrijven. Het is een fysieke baan, waardoor ik het belangrijk vind om fit te blijven. Daarom beoefen ik ook verschillende sporten, zoals trainen bij Gymtraining, motorcross en natuurlijk boksen.


Al 1,5 jaar boks ik bij GBC in Gemert en hier heb ik de juiste ervaring opgedaan, om tot zijn recht te laten komen bij het boksgala. Dit lijkt me een fantastisch moment om nooit te vergeten. Het betreden van de boksring, het mogen ervaren van een publiek om mij heen en natuurlijk het trainen naar de wedstrijd toe. Ook doe ik dit natuurlijk voor het goede doel, namelijk Stichting leergeld voor Gemeente Gemert-Bakel.

Ik heb altijd de vrijheid gehad om te sporten in mijn jeugd en dat zou iedereen moeten hebben. Met mijn 1.96 cm lengte, 90 kg gewicht en goede voorbereiding ga ik mijn uiterste best doen voor de toeschouwers en er een mooie wedstrijd van maken.

Tot 21 december.

Naam: Mickey Boumans
Leeftijd: 32
Lengte/Gewicht: 1,83 - 77 kg

Mijn naam is mickey boumans en recentelijk ben ik een eigen bedrijf (Boumans Techniek) gestart. Boumans techniek richt zich op storingen, modificaties, upgrades en opbouw van mechatronische systemen. Toen ik door Peter gevraagd werd mee te doen met de gimmertse gladiatoren twijfelde ik geen moment. Dat stichting leergeld als goed doel aan het gala is gekoppeld, is natuurlijk een extra stimulans om er een prachtig evenement van te maken.

Naam: Ruud van de Laar
Leeftijd: 50
Lengte/Gewicht: 1,74 - 75 kg

Informatie over je bedrijf:Slijperij van de Laar is gespecialiseerd in het scherpslijpen van alle soorten snijgereedschappen (zaagbladen messen boren frezen etc, etc, en ook de verkoop van alle soorten snijgereedschap. De reden waarom je mee doet aan het boksgala: ik ben altijd wel in voor een uitdaging, in dit geval voor een goed doel dus extra leuk. En als dan een enthousiaste Rianne belt, dan zeg ik geen nee.

Naam: Siem Minten
Leeftijd: 20
Lengte/Gewicht: 1,78 en 64 kg

“Enkele maanden terug werd ik benaderd om mee te doen aan het ‘ondernemers boksgala’. Het leek mij meteen interessant, maar had hierbij wel mijn twijfels. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik deze uitdaging niet uit de weg wil gaan, je krijgt deze kans namelijk maar 1 keer. Met mijn lengte van 1.78 meter en gewicht van 64 kilo, ga ik het opnemen tegen een van de Gimmertse Gladiatoren. Tijdens het gala vertegenwoordig ik MKG koeriers, dit is een transport bedrijf gevestigd in Elsendorp. In dit bedrijf werk ik op kantoor en doe ik zo nu en dan een ritje. De reden dat ik MKG koeriers vertegenwoordig, is omdat mijn ouders dit zelf niet aandurfden. Ik heb erg veel zin in het boksgala en het hele traject daaromheen. Ik hoop jullie te zien bij het boksgala, tot dan!”

Naam: Stijn Haegens
Leeftijd: 41
Lengte/Gewicht: 1,65 en 62 kg

Informatie over je bedrijf: Haegens Kraanverhuur & Transport BV, een echt familiebedrijf uit het mooie Elsendorp. De reden waarom je mee doet aan het boksgala: Erg enthousiast gemaakt door mijn vrouw Rianne Haegens, zij zit mee in de organisatie. Zelf ben ik ook echt een sportliefhebber en natuurlijk het goede doel, Stichting Leergeld, wat aan het boksgala verbonden is. Kort samengevat een erg mooi en sportief initiatief!

Naam: Pepijn van Huet
Leeftijd: 45
Lengte/Gewicht: 1,86 - 88 kg

Hof van Huet (www.hofvanhuet.nl ) is een kleinschalig hoveniersbedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring. Van ontwerp tot aanleg en voor het onderhoud van uw tuin. Voor particulieren en zakelijke klanten. Groen is onze passie. Toen Rianne belde met de vraag of ik mee wilde doen, hoefde ik daar na haar enthousiaste uitleg, niet meer over na te denken.

Boksen voor een goed doel, Stichting Leergeld, daar kun je toch geen nee tegen zeggen. Een zeer professionele, gedreven voorbereiding van maanden om dan in december de ring in te stappen, past bij mij.

Naam: Rens Vereijken
Leeftijd: 33
Lengte/Gewicht 1,84 - 83 kg

Informatie over bedrijf: Ik ben eigenaar van LV SOUND, een licht en geluid bedrijf in de evenementensector. De reden dat ik mee doe aan het boksgala is omdat ik heel graag wil bewijzen dat ik het kan!

Naam: Ron Zomers
Leeftijd: 25
Lengte/Gewicht 1,88 - 81 kg

Mijn naam is Ron Zomers, 25 jaar oud, geboren in Elsendorp en woonachtig in Boekel samen met mijn vriendin Lindy.

Evert Zomers, mijn vader is in het jaar 1991 gestart met zijn eigen zaak Zomers Glas en Montagebedrijf. Sinds 2011 ben ik werkzaam binnen dit bedrijf en vol trots ben ik in januari 2018 mede-eigenaar geworden. Een groot percentage van de werkzaamheden voeren wij uit in onze eigen regio wat het werken zo leuk maakt. We leveren en plaatsen glas, monteren rolluiken en zonwering voor zowel particulieren klanten als bedrijven. Service is een belangrijk aspect binnen ons bedrijf, we staan altijd met veel plezier voor onze klanten klaar.

Peter en Rianne hebben mij dit jaar gevraagd om deel te nemen aan het boksgala waar mijn 1e reactie op was: ‘’ik zal er even over nadenken’’. In de spotlights staan is namelijk niets voor mij.. maar na wat wikken en wegen heb ik besloten om mee te doen. Het is tenslotte voor een goed doel en het beloofd een mooi gala te worden! Ze zeggen wel eens: ‘’meedoen is belangrijk dan winnen’’ en dat is ook zo. We hebben samen al een mooi doel behaald door hier allemaal aanwezig te zijn. Laten we er een mooie avond van maken!

Naam: Tijn van Deurzen
Leeftijd: 24
Lengte/gewicht:


Naam: Wibo de Jong
Leeftijd: 45
Lengte/gewicht: 1,78 - 84 kg

Info bedrijf: Verkoop/reparatie van fietsen. Reden meedoen: Leuke nieuwe uitdaging en ik vind dat kinderen niet de dupe mogen zijn van geld.

Naam: John Reijbroek
Leeftijd: 49
Lengte/gewicht: 1,75 - 85 kg

Met het door mijzelf in 1995 opgerichte bedrijf Calcontrol bedienen wij productiebedrijven, voornamelijk in de farmaceutische industrie en zuivelindustrie met het kalibreren en kwalificeren van kritische metingen die de kwaliteit en veiligheid van het product bepalen. Hieraan zijn strenge nauwkeurigheidseisen en regels verbonden waarop wij iets goed- of afkeuren. www.calcontrol.nl. Dit Gimmertse boksgala heb ik direct goedgekeurd om mijn bijdrage aan te leveren. Het draait om het goede doel Stichting Leergeld en dat sprak me enorm aan. Je gunt ieder kind dat het kan meedoen met de rest. Hoewel ik gelukkig wel altijd kon sporten en daarmee een mooie tijd heb doorgemaakt stond ik als kind ook wel eens een aan de kant bij andere uitstapjes omdat daar wel eens geen geld voor was. Die paar keer vergeet je nooit en als kind begrijp je het niet.
Vorig jaar fietste ik in de vorm van een sponsortocht van Boekel naar Gibraltar in 14 dagen. Dat was voor Stichting Kitty om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor onderzoek naar de zeldzame hersenaandoening NF2. Deze nieuwe sportieve uitdaging in de boksring ga ik aan voor Stichting Leergeld maar ook met het Stichting Kitty logo op mijn boks outfit zodat die ook weer een beetje in de spotlight geraakt. Mijn zusje Kitty ( mede oprichter ) die met haar naam symbool staat voor de stichting leed zelf al 25 jaar aan deze gemene, nog ongeneeslijke ziekte en overleed enkele maanden geleden op 34 jarige leeftijd. Ik heb beloofd haar stichting voort te zetten voor haar lotgenootjes. Ik sta er zo meteen dus ook een beetje voor haar. www.stichtingkitty.nl

De trainers/coaches

Peter van der Pas / John Bersch